12 habitatges, Sant Pere de Torelló

12 habitatges, Sant Pere de Torelló

Arquitecte: Miquel Sitjà
Aparellador: Mosies Espuña
Estructura: Francesc Guasch
Instal.lacions: Caballé & Associats
Promotor: Somsix SL
Constructor: Somsix SL
Descripció: Edifici en testera
Sup.Hab.: 860,00m 2
Total const.: 1.084,96 m2
En construcció
12 habitatges, Sant Pere de Torelló foto 0 12 habitatges, Sant Pere de Torelló foto 1 12 habitatges, Sant Pere de Torelló foto 2
  • El programa demanat per la propietat, prèvia orientació tècnica i tenint en compte els paràmetres urbanístics reguladors, consisteix en projectar un edifici amb 4 apartaments per planta. La planta baixa conté els accessos generals de l’edifici. A la part posterior de pati i sense ocupar la totalitat del 50% possible es construirà un petit edifici d’aparcaments per a vehicles.
  • S'ha optat per situar l’escala i l’ascensor d’accés a les plantes superiors centrats en l’edifici, deixant lliure tot l’espai pròxim a les façanes per als habitatges. L’accés es fa des del carrer Santiago Rusiñol. Els armaris de comptadors es situen en el recinte d’entrada i es distribueixen verticalment amb espais registrables cap a les plantes superiors
  • En cada una de les plantes pis es situen quatre apartaments, un donant front al carrer Santiago Rusiñol, dos apartaments seràn passant entre el carrer i el pati d’illa, i el tercer donarà exclusivament al pati d’illa.
  • Els quatre apartaments disposen d’un rebedor, una cuina, una sala, una habitació doble, una o dos habitacions simple i un bany.