Casa a Centelles

Casa a Centelles

Arquitecte: Miquel Sitjà
Aparellador: Arcadi Prat
Estructura: Francesc Guasch
Descripció: Habitatge entre mitgeres
Sup.Hab.: 150,48 m2
Sup.aparc.: 144,10 m2
Total cons.: 294,58 m2
Construcció: 2008 - 2010
Casa a Centelles foto 0 Casa a Centelles foto 1 Casa a Centelles foto 2
  • El programa funcional o de necessitats definit pel promotor, és el següent: a la planta baixa, que dóna al carrer, hi haurà l'entrada a la vivenda i l'aparcament, al fons de l'aparcament i donant a un petit pati de fons de parcel.la, hi hauran un magatzem i un lavabo. En la planta primera, hi haurà la part de dia de la vivenda: sala-menjador, cuina-safareig, distribuidor, lavabo i una habitacio/despatx. La cuina te sortida a una gran terrassa que es la coberta de la part del darrera de la planta baixa. En la planta sotacoberta, hi haura l'habitació principal amb vestidor, un espai obert destinat a sala, una altra habitacio i el bany principal. En aquesta planta hi ha una petita terrassa.
  • Criteris compositius del projecte
  • La composicio de la façana es fa unificant obertures, de manera que només hi hagi dos brancals en la façana, que serà d'obra vista. En aquesta gran obertura, hi haura una "segona" façana retrasada uns 90 cm. de l'alineacio on hi haurà: en la planta baixa, la porta del garatge i la d'entrada de la vivenda, en la primera planta una gran finestra balconera que dóna a un balcó també integrat en aquesta gran obertura.