Casa a Taradell

Casa a Taradell

Arquitecte: Miquel Sitjà
Aparellador: Arcadi Prat
Estructura: Francesc Guasch
Descripció: Habitatge Aïllat
Sup.Hab.: 210,26m2
Sup.aparc.: 144,60m2
Total cons.: 354,86m2
Construcció: 2007-2009
Casa a Taradell foto 0 Casa a Taradell foto 1 Casa a Taradell foto 2 Casa a Taradell foto 3
  • El programa funcional o de necessitats definit pel promotor, és d'un garatge amb traster i espai per la caldera en planta soterrani; en planta baixa es demana un programa complert amb tres habitacions i dos banys; en planta pis voldran un estudi i una habitació amb bany.
  • Criteris funcionals del projecte:
  • S'ha optat per fer una distribució en forma de T, d'aquesta manera les estances queden orientades a sud. La cuina i sala d'estar estan juntes en una gran sala totalment orientada a sud, a la façana nord tenim els banys, el safareig, l'entrada i una habitació, les dues restants queden a dreta i esquerra de la T a la façana sud. En el primer pis tenim l'estudi orientat a sud, i l'habitació a nord.
  • Criteris compositius del projecte:
  • La idea a l'hora de composar aquest habitatge parteix de dues caixes i un suport. Jugant amb els volums arribem a la disposició final d'un prisme que descansa sobre l'altre i una paret.