32 habitatges, Sant Bartomeu del Grau

32 habitatges, Sant Bartomeu del Grau

Arquitecte: Miquel Sitjà
Promotor: Reursa
Descripció: Edifici VPO
Sup.Hab.: 2.857,17 m2
Total const.: 4.819,12
Avant projecte
32 habitatges, Sant Bartomeu del Grau foto 0 32 habitatges, Sant Bartomeu del Grau foto 1 32 habitatges, Sant Bartomeu del Grau foto 2
  • El programa funcional demanat per el promotor, assessorat per l'equip tècnic, ha estat el de projectar un conjunt d'edificis d'habitatges que poguessin respondre al solar i a les normatives que se li apliquen. La solució proposada consta dos blocs amb una plaça comunitària interior. El conjunt d'habitatges es soluciona amb vivendes de dos i tres habitacions, bany complet i un lavabo simple en les de tres habitacions, cuina independent i sala. La totalitat del subsòl estarà ocupat per un aparcament que dóna servei a tots els habitatges, espai per a trasters i instal.lacions.
  • Criteris funcionals del projecte
  • El conjunt dels edificis estan units entre ells per els accessos, la comunicació vertical es realitza mitjançant dues escales i dos ascensor i unes passeres que uneixen els dos blocs i permet l'accés a coberta per al seu manteniment i pel manteniment dels equips d'instal.lacions de telecomunicacions i panells solars. Els habitatges de planta baixa ocuparan part de l'espai lliure amb patis particulars.