Casa a Vic

Casa a Vic

Arquitecte: Miquel Sitjà
Aparellador: Arcadi Prat
Estructura: Francesc Guasch
Descripció: Habitatge Aïllat
Sup.Hab.: 151,63m2
Sup.aparc.: 130,00m2
Total cons.: 281,63m2
En construcció
Casa a Vic foto 0 Casa a Vic foto 1 Casa a Vic foto 2 Casa a Vic foto 3 Casa a Vic foto 4
  • El programa de necessitats del promotor és: en planta soterrani un gran garatge, amb un safareig i espai per la maquinaria de ACS, a la planta baixa volen una cuina amb office oberta al menjador, un bany complert i habitacions, a la planta sotacoberta demanen una habitació doble i un bany complert.
  • Criteris compositius del projecte:
  • La sala menjador i cuina s'han col.locat a sud, i les habitacions a nord. El nucli de l'escala va al centre de l'habitatge i totes les estances tenen il•luminiació natural. Finalment en planta baixa hi hauran dues habitacions simples i una doble, a sotacoberta hi haurà una habitació doble amb vestidor i un bany complert, tot amb vistes a sud.
  • La normativa manava la geometria del projecte, aquesta es trenca amb la coberta corba, trencant la línia i donant calidesa a l'interior. La coberta es de zenc.
  • Les plaques solars formen una pèrgola sobre les obertures de la sala per controlar l'assoleiament.