Casa a Folgueroles

Casa a Folgueroles

Arquitecte: Miquel Sitjà
Aparellador: Arcadi Prat
Estructura: Francesc Guasch
Descripció: Habitatge Aïllat
Sup.Hab.: 211,00m2
Sup.aparc.: 106,04m2
Total cons.: 323,80m2
Construcció: 2007-2009
Casa a Folgueroles foto 0 Casa a Folgueroles foto 1 Casa a Folgueroles foto 2 Casa a Folgueroles foto 3 Casa a Folgueroles foto 4
  • El programa funcional o de necessitats definit pel promotor consta d'un habitatge on en planta baixa hi hagi garatge, sala de màquines i traster; que en planta primera hi hagi tot el programa convencional d'una casa: 3 habitacions, 2 banys, rentador, sala i cuina; a la planta sotacoberta hi ha una habitació per convidats, la biblioteca i un estudi.
  • Criteris compositius del projecte:
  • A la façana sud , sud est, hi ha la sala i el menjador, les habitacions estan a la part est de la casa, d'aquesta manera s'aprofita la llum, quedant les estances de dia més a prop del carrer i les de nit a l'interior de la parcel.la
  • L’habitatge té una coberta de fusta acabada amb una xapa metàl·lica. La major part de l’edifici tindrà un acabat d’arrebossat i pintat. El mur exterior de sala serà una façana ventilada de fusta nacional.