Casa a Roda de Ter

Casa a Roda de Ter

Arquitecte: Miquel Sitjà
Aparellador: Miquel Vilaró
Estructura: Francesc Guasch
Descripció: Habitatge Aïllat
Sup.Hab.: 198,00 m2
Sup.aparc.: 78,50 m2
Total cons.: 275,50 m2
En construcció:
Casa a Roda de Ter foto 0 Casa a Roda de Ter foto 1 Casa a Roda de Ter foto 2 Casa a Roda de Ter foto 3 Casa a Roda de Ter foto 4 Casa a Roda de Ter foto 5 Casa a Roda de Ter foto 6 Casa a Roda de Ter foto 7 Casa a Roda de Ter foto 8 Casa a Roda de Ter foto 9 Casa a Roda de Ter foto 10 Casa a Roda de Ter foto 11
  • El programa demanat per la propietat, prèvia orientació tècnica i tenint en compte els paràmetres urbanístics reguladors, consisteix en projectar un habitatge amb les següents característiques: a la planta baixa, un dormitori doble i tres simples, cuina i safareig, menjador, sala d’estar i un bany; a la planta primera un bany, un estudi, el garatge i una sala de màquines.
  • Sistema envoltant:
  • Els tancaments verticals es construiran amb totxo ceràmic tipus GERO de 29x11.5x4,5 cm. Després es construirà un entramat metàl·lic per la part exterior on es recolzaran plaques de façana, l’aïllament de llana de roca estarà enmig de l’entramat.
  • Coberta de fusta d'una vessant amb teules, i coberta enjardinada.
  • Sistema d’acabats:
  • Els revestiments de façana ventilada seran  panells de fusta ciment  i plàstic reciclat imitant la fusta.