Casa a Santa Maria de Corcó

Casa a Santa Maria de Corcó

Arquitecte: Miquel Sitjà
Aparellador: Josep Comas
Estructura: Francesc Guasch
Descripció: Habitatge Aïllat
Sup.Hab.: 208,77m2
Sup.aparc.: 111,60m2
Total cons.: 320,37m2
Construcció: 2006-2009
Casa a Santa Maria de Corcó foto 0 Casa a Santa Maria de Corcó foto 1 Casa a Santa Maria de Corcó foto 2 Casa a Santa Maria de Corcó foto 3 Casa a Santa Maria de Corcó foto 4 Casa a Santa Maria de Corcó foto 5
  • El programa demanat per la propietat, prèvia orientació tècnica i tenint en compte els paràmetres urbanístics reguladors, consisteix en projectar un habitatge amb les següents característiques: a la planta baixa, un dormitori doble i un simple, cuina i safareig, menjador, sala d’estar i un bany; a la planta primera una habitació doble, un bany, i un estudi, al ser un terreny amb desnivell es farà un soterrani a la part inferior de l’habitatge, que servirà de garatge, traster i sala de màquines.
  • Un cop establert el programa funcional, les estances de nit s’han col·locat pròximes, orientades a sud, i les dia cap al pati, aprofitant així la llum indirecte que entra per aquest.
  • La coberta és inclinada a una aigua, amb pendents del 15%, i amb teulada metàl·lica de zinc. L’exterior de l’habitatge és obra vista, i alumini.