Casa a Platja d’Aro

Casa a Platja d’Aro

Arquitecte: Miquel Sitjà
Aparellador: Fèlix Laguna
Estructura: Francesc Guasch
Descripció: Habitatge Aïllat
Total const.: 374,29m2
Construcció: 2005 - 2008
Casa a Platja d’Aro foto 0 Casa a Platja d’Aro foto 1 Casa a Platja d’Aro foto 2 Casa a Platja d’Aro foto 3 Casa a Platja d’Aro foto 4 Casa a Platja d’Aro foto 5 Casa a Platja d’Aro foto 6 Casa a Platja d’Aro foto 7 Casa a Platja d’Aro foto 8
  • El solar té una forma irregular definida per: una carretera a la part oest, corba en tot el seu perímetre, per la part nord està limitat per un carrer que encara no esta construït  i per la part est i sud per límits de propietat amb fites.
  • El programa demanat per la propietat, prèvia orientació tècnica i tenint en compte els paràmetres urbanístics reguladors, consisteix en projectar un habitatge de dues plantes útils, a la planta baixa hi haurà la vivenda, amb una amplia sala d’estar menjador, amb una cuina tipus office, dues habitacions dobles amb bany i vestidor. La planta soterrani, contindrà magatzem, serveis i els accessos al jardí sud.