Cases a Roda de Ter, Pèlics

Cases a Roda de Ter, Pèlics

Arquitecte: Miquel Sitjà
Aparellador: Miquel Vilaró
Estructura: Francesc Guasch
Promotor: Somsix SL
Cosntructor: Somsix SL
Descripció: 6 Habitatges entre mitgeres
Total const.: 977,43 m2
Construcció: 2005 - 2007
Cases a Roda de Ter, Pèlics foto 0 Cases a Roda de Ter, Pèlics foto 1
  • Els habitatges del projecte situats entre mitgeres (parcel.les 20, 21, 22, 23 i 24) tenen un programa en planta baixa de garatge per a dos cotxes, vestíbul, menjador-sala d’estar, cuina amb safareig, i lavabo. Aquesta planta té accés directe al jardí posterior. A la planta pis hi ha quatre habitacions dobles i un bany complet, també disposa d’una terrassa en la façana d’accés.
  • L’habitatge de testera (parcel.la 25) té un programa en planta baixa de vestíbul, garatge per a dos cotxes, safareig i porxo obert al jardí. A la planta pis hi ha el menjador-sala d’estar, la cuina, dues habitacions dobles i un bany complet. A la planta sotacoberta hi ha una habitació, un bany i un estudi. També disposa d’una terrassa en planta primera en la façana d’accés i una terrassa a la planta sotacoberta sobre el jardí.