Cases a Manlleu, Era de’n Carbó

Cases a Manlleu, Era de’n Carbó

Arquitecte: Miquel Sitjà
Aparellador: Miquel Vilaró
Estructura: Francesc Guasch
Descripció: 12 Habitatges entre mitgeres
Sup.Hab.: 1.513,20m2
Sup.aparc.: 883,32m2
Total cons.: 2.396,52m2
Construcció: 2004-2008
Cases a Manlleu, Era de’n Carbó foto 0 Cases a Manlleu, Era de’n Carbó foto 1 Cases a Manlleu, Era de’n Carbó foto 2 Cases a Manlleu, Era de’n Carbó foto 3 Cases a Manlleu, Era de’n Carbó foto 4 Cases a Manlleu, Era de’n Carbó foto 5 Cases a Manlleu, Era de’n Carbó foto 6 Cases a Manlleu, Era de’n Carbó foto 7
  • Els habitatges del projecte tenen un programa en planta baixa de garatge. En la resta de plantes hi ha el programa d’habitatge que consta de: en la planta pis cuina, menjador – sala estar, un bany complet i dues habitacions, una individual i una doble. I en la planta sota coberta es distribueixen dues habitacions més, doble i individual, un estudi,un bany i dóna accés a una terrassa.
  • L’exterior dels habitatges combinarà l’obra vista i l’arrebossat de calç colorejat.