Casa a Santa Maria de Corcó

Casa a Santa Maria de Corcó

Arquitecte: Miquel Sitjà
Aparellador: Josep Comas
Estructura: Francesc Guasch
Descripció: Habitatge entre mitgeres
Sup.Hab.: 250,80 m2
Sup.aparc.: 29,25m2
Total cons.: 280,05m2
Construcció: 2005
Casa a Santa Maria de Corcó foto 0 Casa a Santa Maria de Corcó foto 1 Casa a Santa Maria de Corcó foto 2
  • El programa demanat per la propietat, prèvia orientació tècnica i tenint en compte els paràmetres urbanístics reguladors, consisteix en projectar un habitatge amb les següents característiques: a la planta baixa  garatge, un dormitori doble, cuina, rebost, menjador-sala i un bany; a la planta primera dos habitacions dobles, una simple, un bany rentador, i un estudi, al ser un terrney amb molt desnivell es farà un soterrani a la part posterior de l’habitatge, que servirà de sala de màquines.
  • L’exterior de l’habitatge al carrer d'accés és obra vista, pedra i fusta, per la part del pati és arrebossat monocapa.