Casa a Sant Hipòlit de Voltregà

Casa a Sant Hipòlit de Voltregà

Arquitecte: Miquel Sitjà
Aparellador: Moises Espuña
Estructura: Francesc Guasch
Descripció: Habitatge en testera
Sup.Hab.: 131,90m2
Sup.aparc.: 174,30m2
Total cons.: 295,20m2
Construcció: 2004 - 2006
Casa a Sant Hipòlit de Voltregà foto 0 Casa a Sant Hipòlit de Voltregà foto 1 Casa a Sant Hipòlit de Voltregà foto 2 Casa a Sant Hipòlit de Voltregà foto 3
  • La vivenda projectada està distribuïda en dues plantes. En planta baixa, amb accés des del carrer Lluís Companys, hi haurà el vestíbul i les escales d’accés a la vivenda, el garatge, un bany, i un pati posterior de ventilació. En la planta superior, ubicada a nivell aproximadament del passatge posterior, hi haurà: la sala d’estar-menjador, la cuina, el rebost, el bany, dues habitacions dobles i una habitació individual. El jardí es disposarà també en aquesta cota, amb accés directe des dels espais principals de la vivenda.
  • Un cop establert el programa, i tenint en compte les circumstàncies del terreny, s'ha optat per situar tot el programa de vivenda en la planta superior, deixant lliure tota la planta d’accés per a garatge i traster. La vivenda s’organitza en forma de L, i s’ubica en el límit nord-oest de la parcel.la, orientant totes les peces principals a sud i est, i les estances de servei a nord. L’escala es situa adossada a la mitgera oest, i accedeix a la vivenda pel centre de la planta, optimitzant així les circul.lacions. El jardí es situa a sud-est, amb bon assolellament i accés directe des de totes les estances principals de la vivenda.