Casa a Viladrau

Casa a Viladrau

Arquitecte: Miquel Sitjà
Aparellador: Moises Espuña
Estructura: Francesc Guasch
Descripció: Habitatge Aïllat
Sup.Hab.: 181,43m2
Sup.aparc.: 84,42m2
Total cons.: 265,85m2
Construcció: 2005-2007
Casa a Viladrau foto 0 Casa a Viladrau foto 1 Casa a Viladrau foto 2 Casa a Viladrau foto 3
  • El programa demanat per la propietat, prèvia orientació tècnica i tenint en compte els paràmetres urbanístics reguladors, consisteix en projectar un habitatge de planta composta per dos rectangles paral.lels al carrer un per a la zona de dia i l’altre per a la zona de nit,  hi ha un altre cos de l’edifici en semisoterrani i que arriba prop del carrer que conté el garatge i un petit magatzem.
  • Un cop establert el programa funcional, s'ha optat per situar l’accés pel carrer Serrat de la Rodonella, amb la vivenda orientada a sur, i un ampli porxo situat a la sala i a l’estudi que permeten millorar la protecció del sol i de les inclemències metereològiques. Es distingeix clarament la zona de dia de la de nit que estan separats per un petit desnivell.