Casa a Viladrau

Casa a Viladrau

Arquitecte: Miquel Sitjà
Aparellador: Moises Espuña
Estructura: Francesc Guasch
Descripció: Habitatge Aïllat
Sup.Hab.: 215,60 m2
Sup.aparc.: 139,95m2
Total cons.: 355,55m2
Construcció: 2005-2006
Casa a Viladrau foto 0 Casa a Viladrau foto 1 Casa a Viladrau foto 2
  • El programa demanat per la propietat, prèvia orientació tècnica i tenint en compte els paràmetres urbanístics reguladors, consisteix en projectar un habitatge de planta en forma “L”. L’habitatge del projecte té un programa de planta soterrani amb garatge, sala de màquines i sauna. A la planta baixa hi ha la resta d’estances: cuina, menjador, sala d’estar, dos banys, una habitació doble, dues individuals, un estudi, i rentador.
  • Un cop establert el programa funcional, s'ha optat per situar l’accés pel carrer Serrat de la Rodonella, amb la vivenda orientada a sur i a oest, i dos amplis porxos situats a la sala i a l’estudi que permeten millorar la protecció del sol i de les inclemències metereològiques. Es distingeix clarament la zona de dia de la de nit que estan separats per l’accés a la vivenda.