Casa a Les Masies de Roda

Casa a Les Masies de Roda

Arquitecte: Miquel Sitjà
Aparellador: Maria Verdaguer
Estructura: Francesc Guasch
Descripció: Habitatge Aïllat
Sup.Hab.: 257,40m2
Sup.aparc.: 185,50m2
Total cons.: 442,40m2
Construcció: 2003-2005
Casa a Les Masies de Roda foto 0 Casa a Les Masies de Roda foto 1 Casa a Les Masies de Roda foto 2 Casa a Les Masies de Roda foto 3
  • L’ habitatge del projecte necessita d’un programa en planta soterrani de garatge i tres magatzems, en un dels quals es col.locarà la caldera. En la planta baixa es distribueix una cuina – menjador, un rebost, rentador, sala estar, una habitació i un bany. A través d’una escala compensada s’accedeix a la planta pis on hi haurà tres habitacions, una d’elles amb vestidor i bany, un estudi que es relaciona amb la sala estar de la planta baixa a través d’un doble espai i un bany.
  • Un cop establert el programa funcional, s'ha optat per situar els accessos en la intersecció dels cossos compositius de l’habitatge. Al cos est de l’edifici s’hi situen habitacions i serveis i al cos oest sala estar i estudi.